SELAMAT DATANG DIBLOG RONALD DIHARAPKAN KRITIK DAN COMMENTS YANG MEMBANGUN. TERIMA KASIH

Kamis, Desember 06, 2007

MY IMAGINATION

Bulan November Kemaren Jadi korban dapet PR dari Pandi disuruh buat revolusi apa yang akan dilakukan Tahun depan alias 2008. Sebenarnya kalo bicara resolusi kayak gini aku rada takut sih.
Kenapa? pasti pada bingung yach?ini dia masalahnya.
tahun 2006 menuju tahun 2007 kmrn sempet ama waktu masih aktif-aktifnya masih band ama anak-anak sempet punya rencana buat harus punya revolusi terbaru. Dan kita sepakat pada saat itu. Masing-masing dari kita punya rencana. Rencana pertamax pada saat itu setidaknya nggak jadi preman, rencana kedua nggak mau liat bokep lagi. Percaya nggak?
Hahaha pasti nggaklah yach. tapi yang jelas Pada saat itu punya rencana seabrek dan pada saat itu kita optimis bangetlah harus sukses setidaknya dalam ngeband.

Ehh Mungkin Tuhan Berkata lain yaa.. Jadi kita sudah punya rencana dan usaha yang gigih tapi masih gagal dan pada saat itu dan sekarang sudah hampir habis tahun 2007 masih saja seperti yang dulu. hahaha kayak Band Ungu aja yach!! Tapi ya nggak apalah namanya juga usaha. Tapi Harus tetep OPTIMIS. Ini kali kesekian semoga Doa saya terkabulkan. Amin

  1. Memperbanyak Teman
  2. 2008 harus sudah hebis semua materi kuliah
  3. Lulus 2009 kalo bisa si 2008 ;))
  4. Harus bisa lebih dewasa dalam menyikapi kesempatan
  5. Lebih sayang lagi sama diri sendiri
  6. Lebih cinta akan Dunia blogging
  7. Janga merokok lagi..Hahahaha
  8. Punya rumah baru.
Semoga sebagai manusia yang dikasihi Tuhan kita dapat berusaha lebih giat lagi dalam mencapai suatu keinginan agar kita dapat lebih menghargai waktu kita
nah berikut ini adalah Daftar orang-orang yang harus membuat PRnya ( rencana tahun 2008).
Kudu,Mesti dilakukan yach.
  1. Dasir
  2. Aziz
  3. Sidig
  4. Dimas
  5. Elly
  6. Adiska
  7. Irfan
  8. JenkPlanet
Bagi Temen-temen yang namanya tercantum diatas semoga mau ya buat PR seperti saya ini Buat revolusi rencana tahun2008 dan semoga sukses. Tapi peace dulu yach sebelumnya ini juga buat kemajuan diri kita masing2 ko :)

3 komentar:

--pandi merdeka nurdiansyah-- mengatakan...

hehe gitu dong mesti rajin ngerjain pr biar kalo ngikut unas unasnya nggak jeblog wkakaka
tengkyu dah mau ngerjain wahh ungu ada mp3 gratis and tempat downloadnya nggak tuh huhuhu yang serba gratis and free pasti disukai loo... heeeeboh

Adiska mengatakan...

Setuju. Seharusnya kita semua berrefleksi untuk melangkah ke tahun yang akan datang.

Kurasa itu bisa dijadikan PRnya semua umat manusia.

Adiska
http://adiska.blogspot.com
All4freecomplex
http://all4freecomplex.blogspot.com

Anonim mengatakan...

This is really Nice Blog, Best informations and best Articles and nice design !!!
Wait new posting from this blog

Find another Best links in our Websites :

If you have still problem with virus rontokbro / brontok, brontoxyou can find here antivirus for remove all

virus brontok here. our antivirus new and updated and care erase all virus brontok on your computer.
Antivirus Brontok/Rontokbro

YOU CAN FIND BEST SOFTWARE ANTIVIRUS 2008 HERE! AND YOU CAN DIRECTDOWNLOAD BEST SOFTWARE ANTIVIRUS 2008! OUR

ANTIVIRUS UPDATED AND WE CAN ONLINE SCAN YOUR FILES, FIND NOW!!!

BEST SOFTWARE ANTIVIRUS 2008

If you want to buy Laptop/Notebook, we have complete Tips To Buy Laptop/Notebook, so read our tips, before you buy Laptop !

Best Tips To Buy Laptop/Notebook


SUTAN PALALA
All Information About Laptop/Notebook
Find Best Seller laptop and Top 10 Laptop Now

Best Laptop

BLADO ANTIVIRUS
Antivirus Group can Help you if you have problem with Viruses , Worms, trojans.

Download Free Antivirus Software

MAKE MONEY ONLINE
When you have no ideas more, to make an extra income, you can start with our internet make money / make money

online
, to earn money from internet and work at home.Here is many sites for tutorial and how to create website for

make money online. Actually many idea for make money on internet, Here we give you tips and tricks make

money online
.Find out how to build a successful home business using your computer working from home. Start

making money and a regular income from internet and other online actions. It's easier than you think, and we can show

you how. Find out more....

Easy Tutorial Make Money On Internet


PROMOTE YOUR SITE/SUBMIT YOUR SITE
With Website Promoter you can know how make rangk on internet search engine and tips to high rangking

optimization


Website Promoter

Here you can direct download logo, baground & ringtones for mobile phone, handphone or handset/pda/smartphone. We have

many Handphone Logos, Background & Ringtones.

Download Free Logo & Background for

Handphone/Mobilephone


Very cool Blog, take care !!!

Download Free Mobilephone Logo, Mobilephone Background, Mobilephone Wallpapper, Mobilephone

Ringtones
: Polyphonic, Monophonic & Midi and much more, you can download free Mobilephone logo here !!!
You can easier download this mobilephone logo, mobilephone background, mobilephone wallpapper and

mobilephone ringtones.
FREE DOWNLOAD MOBILEPHONE LOGO, MOBILEPHONE BACKGROUND,

MOBILEPHONE WALLPAPPER & MUCH MORE


FREE DOWNLOAD RINGTONES MOBILEPHONE



FREE DOWNLOAD MOBILEPHONE RINGTONES

POLYPHONIC


FREE DOWNLOAD MOBILEPHONE RINGTONES

MONOPHONIC


FREE DOWNLOAD MOBILEPHONE RINGTONES

MIDI


Antivirus Center : you can free Download Software Antivirus for remove all virus , remove trojans, delete worm , clean

trojan horse, delete worm W/32. We have virus remover, trojan cleaner, worm washer, eraser
and much more.
Best Antivirus For Pc/ PDA/ Smartphone/ Laptop n

Notebook


Here you can learn how to build website with html template ,complete with tutorial how to make quickly

website for your company.
Free Template For Website

Builder


If you looking girls, womans, mans , boys on the world , you can find anda dating with them, our dating online website

have many members , so find now your dating on dating online site. This dating online service is

best for find your dreams
Fun Dating Online

At Watch Gift Luxury, we specialize in the sales of brand-name watch quality, luxury watch at some of

the lowest prices possible. With our large selection of products, you can be sure to find that perfect gift for yourself or a

loved one.

Visit and Find Watch Gift Luxury Shop! You can find and buy best & top watches on the world:

Luxury Watches



By : Blanjo Company Best Antivirus Info 2008
Partnert This Blog

Posting Komentar

Ayo Coba Kasih Commant Yahh..
And Thanx Alot